Tantermi képzés indul: órakor !! E-learning képzésre bármikor jelentkezhet !!

                                                                                                                                                                      A zárt rendszerű elektronikus távoktatást (e-learninget) korábban elsősorban a felsőoktatási és felnőttképzési, valamint a vállalati képzések során alkalmazták széleskörűen. Mára az e-learning az információs technológiában, a módszertanban, valamint a társadalmak egyéni informatikai tudásában bekövetkezett robbanásszerű fejlődésnek köszönhetően a fejlett világban széleskörűen elterjedt általánosan alkalmazott képzési formává vált. Az e- learninges képzések elektronikus, digitális úton közvetítik a tartalmakat, amelyhez egy internet eléréssel rendelkező számítógép segítségével lehet hozzáférni. A tartalmak egy informatikai rendszer, úgynevezett képzésmenedzsment rendszer (Learning Management System röviden LMS) közvetítésével jutnak el a tanulók számítógépére, ahol csupán egy web böngészőre van szükség.

A képzésmenedzsment rendszer a képzésszervezésen túl a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlunul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait és eredményeit, a tanuló teljesítményének értékelése alapján végrehajtja továbbá a a képzési program szerint lehetséges navigációs kéréseit, például egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló ha megelőzőt már befejezte. A rendszer emelett ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét. A képzéssel kapcsolatos paramétereket(egyebek mellett az eltöltött kötelező időt, a tesztek sikerességének minimum követelményeit) a képzésmenedzsment rendszerben a tananyag jellegére, a tanulók átlagos képességeire (pl. olvasási sebesség) valamint a jogszabályi előírásokra figyelemmel a képző szerv szakemberei állítják be.

             

Közérthetően: Az e-learning a legfejlettebb informatikai és oktatásmódszertani technológiák hatékony alkalmazása a távoktatási folyamatban. Az e-learninges képzések során a tanuló önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztása és képességei szerint haladhat előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kap a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

Mi szükséges hozzá?

Az e-learninges tanuláshoz csak egy számítógép és internetes böngésző szükséges. a tananyagok és a keretrendszer az e-learning szolgáltató informatikai rendszerén vannak telepítve, amit a tanuló egy számítógép internetböngészőjén keresztül ér el, így nincs szükség sem speciális szoftverek telepítésére, sem mély informatikai ismeretekre a tanuláshoz.

Kinek javasoljuk?

Aki a tantermi képzésre elfoglatsága, időbeosztása vagy egyéb ok miatt nem tud eljárni, vagy egyszerűen csak kedvet érez ezen (kétségkívül korszerű) oktatási formula iránt vagy csak a kényelmi szempontokat figyelembe véve otthon saját környezetében egyéni időbeosztással szeretne felkészülni a KRESZ vizsgára bátran válassza ezt a képzési módot. Képzésre fordítható idő "B"és"A" kategória esetében: maximum 365 nap illetve 90 óra, ami ettől kevesebb is lehet (min. 5 óra) több azonban csak pótórák fizetésével.

              

Miben tud iskolánk segítsgére lenni e képzési formát választó hallgatóknak?

Aki az elméleti tanfolyam díját befizette számára szükség szerint számítógépet (laptopot)internetelérést (az iskola telephelyén csak fűtésmentes időszakban) is tudunk biztosítani. Valamint ingyenes tesztelési lehetőséget (CD, tankönyv, tesztlap) és igény esetén kétszeri személyes konzultációs lehetőséget a sikeres vizsgafelkészülés érdekében.

És még egy előny!! Az e-learning képzésre bármikor jelentkezhet, (akár még éjfélkor is) csak kattintson a "jelentkezés képzésre"  menüpontra és kövesse az ott leírt utasításokat, adja meg a kért adatokat és már folytathatja is a tanulást.

Várjuk jelentkezését!!!

487971 e-learning

Webdesign